www.depozitalimentar.ro este o platforma de tipul B2B. Oferta noastra se adreseaza exclusiv societatilor comerciale. Nu vindem catre persoane fizice.

 7DAYS ALKA  ALFERS 

CORNELIUS  CROCO 

DELIKAT DORIVI  GIPROD 

LAY'S MAGGI NUTLINE 

PRIMO MAGIC TOORTITZI 

VEGETA  VEL PITAR VEDDA


Termeni si conditii
Termeni si conditii

Introducere

Folosirea, vizitarea si cumpararea produselor de pe acest site, implica acceptarea termenilor si conditiilor, detaliate in paragrafele urmatoare. Va recomandam sa cititi cu atentie.

Cumparator

Cumparator este considerata orice persoana juridica, care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul www.depozitalimentar.ro

Vanzator

Vanzator este SC ALIMENT EXPERT CONCEPT SRL, avand sediul social in Bucuresti, Str. Serg. Gh. Iorga nr. 3, Bl. 59A, ap 160, sector 5, nr. de inregistrare la Reg. Comertului J40/8118/2011, CIF RO 28760600 si punct de lucru in Sos. Alexandriei nr. 60, Bragadiru, IF (incinta Terminal logistic Alaska)

Bunuri

Notiunea de bunuri se refera la orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator, Cumparatorului.

Comanda

Comanda reprezinta document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator, prin care Vanzatorul este de acord sa livreze bunurile si Cumparatorul este de acord sa le primeasca si sa faca plata acestora. Confirmarea comenzii de catre Cumparator implica acceptarea completa a termenilor comenzii. Acceptarea comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator. Cumparatorul nu va considera o comanda neconfirmata de catre Vanzator ca avand valoare contractuala. Orice comanda confirmata este valabila 72 de ore. Daca in acest termen nu se efectueaza plata, comanda se anuleaza automat.

Plata

Plata se face prin transfer bancar, in avans, sau in numerar la livrarea marfii.

Livrare

Preturile prezentate sunt FCA - depozit Vanzator (Sos. Alexandriei nr. 60, Bragadiru, IF).

La cererea Clientului, Vanzatorul poate efectua livrarea bunurilor comandate, iar costul transportului va fi comunicat  la confirmarea comenzii.

Preturi

Preturile produselor sunt cele afisate pe site in momentul trimiterii comenzii. In cazul in care apar diferente de pret din cauza unor erori de sistem (preturi afisate gresit), la confirmarea comenzii Vanzatorul are obligatia de a comunica explicit acest lucru Clientului, iar acesta are dreptul de a accepta sau anula comanda.

Informatii

Informatiile prezentate de site-ul Vanzatorului au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator fara o anuntare prealabila. Vanzatorul va face eforturi pentru o prezentare cat mai completa asupra produselor comercializate. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale acestuia au fost introduse gresit, societatea isi aloca dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea aparuta. Valoarea obligatiilor societatii fata de client in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de la clientul respectiv.

Securitatea datelor personale si a informatiilor

Datele personale introduse de catre cumparator vor fi folosite de vanzator, numai in scopul declarat al acestui site.  Informatiile din formularul de comanda sunt necesare pentru a va trimite confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, in niciun caz nu vor fi furnizate unei terte parti.

Litigii

Orice litigiu aparut intre Cumparator si Vanzator va fi rezolvat prin cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Dispozitii finale

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.depozitalimentar.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

ZTM5ZjYyY